קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב אדום אין ארוחה טעימה מזו - מימי בכר
מצרכים לקציצות:
1.בצל גדול
1.חבילה פיטרוזילייה
1/2ק"ג בשר טחון טרי
1/2.כף מלח
1/2.כף שטוחה פלפל שחור
מעט בהרט( למי שאוהב לא חובה)
מצרכים לרוטב
1.בצל גדול קצוץ
3-4 עגבניות טריות
1.כף רסק עגבניות
1.כף פפריקה
1.כף שטוחה מרק עוף
1.כף שטוחה מלח
בערך 1 1/2ליטר מים
בערך 8 תפו"א גדולים (תלוי במספר הסועדים)
לקציצות
להוסיף לבשר בצל 1 קצוץ
1.חבילה פיטרוזילייה, פלפל שחור, מלח, ובהרט
ללוש את הבשר היטב
לרוטב
לטגן בצל אחד קצוץ.לקוביות עד לשקיפות להוסיף את העגבניות המגורדות, עם המלח. המרק עוף,והפפריקה ולבשל מעט עם הבצל ,להוסיף כף רסק ולהמשיך לערבב על אש נמוכה, להוסיף בערך ליטר וחצי מים ולהביא לרתיחה
לקלף את התפו"א ולחתוך לקוביות ולהכניס לרוטב, כשהרוטב מתחיל לרתוח לכדרר קציצות ולהוסיף לסיר לכסות במכסה ולתת לו להתבשל על אש נמוכה עד שמסמיך ושהתפ"א רך
קליל וטעים בתאבון
************
Commentaires