קציצות תפוחי אדמה - ערוק
מהמטבח העיראקי
כ-15 קציצות
4 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים בנוניים
½ צרור פטרוזליה קצוצה
4 ביצים M
1 כף גדושה קמח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
שמן - לטיגון
לגרד את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה גסה לפזר מעט מלח להשאיר בצד כ- 5 דקות
לסחוט טוב את הירקות מנוזלים
להוסיף את הפיטרוזליה והקמח והביצים
לתבל ולערבב היטב
לחמם מחבת עם שמן חצי עמוק
לקחת כף גדושה מהתערובת ולצקת לתוך השמן
לטגן משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
באהבה נועם זיגדון 💞
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מדולינת השף הידנית המומלצת - לחיתוך ירקות ופירות בקלות👇🏽
Comments