קראמבל תמרים
מצרכים:
שתיים ורבע כוסות קמח לבן מנופה
1 כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס קוואקר
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
50 גרם א. שקדים
מילוי:
ממרח תמרים (אפשר להחליף ממרח)
אגוזים גרוסים
לאחר האפיה לפזר באבקת סוכר.
במעבד מזון מערבבים את חומרי הבצק בפולסים עד שנוצרים פירורים.
לשטח 3/4 מהבצק ע"ג תבנית מצופה בנייר אפיה (גודל 20×30) למרוח ממרח תמרים לפזר אגוזים גרוסים ומעל לפזר את יתרת הבצק באופן פירורי להכניס לתנור ולאפות ב170-180 מעלות עד הזהבה לקרר ולחתוך לקוביות ולפזר א. סוכר.
Opmerkingen