top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תזיוה כהן עושה קסמים במטבח

קראמבל תמרים - זיוה כהן


קראמבל תמרים


מצרכים:

שתיים ורבע כוסות קמח לבן מנופה

1 כוס סוכר

2 כפות קורנפלור

1/2 כוס קוואקר

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

50 גרם א. שקדים


מילוי:

ממרח תמרים (אפשר להחליף ממרח)

אגוזים גרוסים

לאחר האפיה לפזר באבקת סוכר.


במעבד מזון מערבבים את חומרי הבצק בפולסים עד שנוצרים פירורים.

לשטח 3/4 מהבצק ע"ג תבנית מצופה בנייר אפיה (גודל 20×30) למרוח ממרח תמרים לפזר אגוזים גרוסים ומעל לפזר את יתרת הבצק באופן פירורי להכניס לתנור ולאפות ב170-180 מעלות עד הזהבה לקרר ולחתוך לקוביות ולפזר א. סוכר.















13 צפיות0 תגובות

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page