top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

קרואסונים חמאה - אמונה בוארון

קרואסונים חמאה - אמונה בוארון


המצרכים:

לבצק:

1/2 קילו קמח רגיל,

1 שקית שמרים יבשים

1 ביצה

50 גרם חמאה רכה

2שקיות סוכר וניל

1/2 כוס סוכר

1 וחצי כוסות מים פושרים (אפשר

להוסיף לפי הצורך)


לרידוד

200 גרם חמאה רכה


למריחה

1 ביצה טרופה


לפיזור

2 כפות סוכר חום


לסירופ 1/2 כוס מים

1/2 כוס סוכר

כף מיץ לימון


אופן ההכנה:     

לערבב את מצרכי הבצק ללוש ידני כ-5 דקות לבצק רך.

לתת  לנוח 10 דקות, להכניס למקרר לשעתיים לפחות.

להוציא ולחלק את הבצק לחצי, כל חצי

לרדד לעלה מלבי.

למרוח עליו חצי מהחמאה ולקפל לחצי, לקפל את הצדדים למרכז.

להכניס שוב לשעתיים במקרר.

פעולה זו עושים עוד פעמיים.

לרדד את הבצק למלבן ארוך.


לחתוך משולשים ולגלגל לקרואסון.

למרוח ביצה לפזר סוכר,

להניח על נייר אפיה בתוך תבנית.

לכסות במגבת לתת לתפיחה כ-20 דקות.

לאפות שתנור שחומם מראש ל-180 כ-25 דקות או עד שמשחים.


לבשל את מצרכי הסירופ 10 דקות או עד שמסמיך מעט.

למרוח על כל הקרואסונים בעודם חמים.


בהצלחה


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽








Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page