top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

קריספי צ'יקן הכי טעים וקל - אילנה טל

קריספי צ'יקן הכי טעים וקל - אילנה טל


קריספי צ'יקן הטרנד שכבש את הרשת בגרסה שלי

לפני הכל מכינים טמפורה לחזה עוף

אני השתמשתי בנתיחי פילה עוף

השתמשתי גם בקמח טמפורה

לקמח טמפורה מוסיפים מים קרים עד שמקבלים מרקם סמיך


מתבלים ב:

פפריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור

אבקת שום


מערבבים ומסדרים פנימה חזה עוף

אני לא מכינה המון טמפורה החזה עוף מצוםה לא שוחה בטמפורה כמו שאתם רואים

משאירים פנימה לפחות חצי שעה


לציפוי

כוס קמח

חצי כוס קמח טמפורה

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

אבקת שום

לערבב היטב


לקחת את העוף ולצפות בקמח

לחמם שמן עמוק ולטגן


יוצא קריספי וטעים בטירוף


בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳



1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
ronen golan
ronen golan
Dec 14, 2023

היי, ואם אין קמח טמפורה, מה היחס בין קמחצרגיל לקורנפלור?

תודה

Like
bottom of page