top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

קרמבו על בסיס שוקולד ומצה עם שמנת מתוקה יורגוט ופודינג פירות טרופיים

קרמבו על בסיס שוקולד ומצה עם שמנת מתוקה יורגוט ופודינג פירות טרופיים,(כשר לפסח)לרסק במעבד מזון 4 מצות לפירורים דקים(לא אבקה),להוסיף 150 ג"ר שוקולד מריר 60% מומס לערבב,להוסיף שמנת מתוקה בתחילת רתיחה לערבב לתערובת אחידה,להניח על נייר אפייה על קרש חיתוך לפזר למשטח מלבני אחיד בגובה חצי ס"מ,להכניס למקרר ל4 שעות,להכין קצפת:להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר, להוסיף 200 מ"ל יוגורט 30ג"ר חלבון להקציף,להוסיף 4\3 שקית פודינג פירות טרופיים להקציף,להכניס למקרר לשעתיים,להוציא מהמקרר את משטח השוקולד לקרוץ עגולים בקוטר 8 ס"מ(מהשאריות להכין כדורי שוקולד)להכניס את הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן,לצייר פרח מגדל על המשטחים העגולים ובתאבון


הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


9 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page