קרמבו על עוגית אוראו - תמרה בר מוחא
המצרכים:
חבילת עוגיות אוראו מוכנות מחנות האפיה.
לקרם של הקרמבו:
3 חלבונים L
חצי כוס מים (125 מ"ל)
כוס ורבע סוכר (250 גרם)
חצי כפית מחית וניל
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
ו-3 כפות שמן קנולה
סוכריות צבעוניות לקישוט.
אופן ההכנה:
לבשל על הגז את המים והסוכר עד להמסה ולהסמכה מעט בערך 7 דקות.
להקציף חלבונים עד לקצף לבן תפוח ויפה.
ותוך כדי הקצפה להוסיף בזרם דק את הסירופ סוכר ולהקציף ל-10 דקות ולהוסיף מחית וניל ולהמשיך להקציף.
לזלף על עוגית אוראו בעזרת צנטר עגול או שקית זילוף, ולהקפיא למשך חצי שעה.
להכין את השוקולד לחמם בפולסים קצרים במיקרוגל או על בן מרי עד להמסה מלאה להעביר לתוך כוס.
ולטבול כל קרמבו בתוך.
כשנשאר פחות מחצי כוס, אפשר בעזרת כף לזלף מעל הקרמבו את השוקולד מעל הכוס.
לשים על מגש מחורר (קריספר).
לפזר סוכריות צבעוניות.
להקפיא ל-10 דקות עד להתייצבות מלאה של הקרמבו.
בהצלחה ובתיאבון תמרה בר מוחא
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Comments