קרמבל שקדים קצפת קולי מנגו וסלט ופירות
לקרמבל
50 גרם שקדים טחונים 2 כפות קמח 3 כפות סוכר חום 30 גרם חמאה קרה
מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים לפירורים מפזרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות לעשר דקות (לשים לב שלא ישרף) מוצאים מערבבים ומחזירים לאפיה של כעוד עשר דקות עד שהפירורים מזהיבים מצננים היטב
למוס גבינה שוקולד לבן 200 גרם שוקולד לבן 3 כפות שמנת מתוקה מיכל שמנת מתוקה פחות 3 כפות גביע גבינת שמנת נפוליאון 16% חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל כף סוכר
חותכים את השוקולד הלבן לקוביות מסדרים בקערה מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה ממיסים במיקרו מערבבים לתערובת חלקה בקערת המיקסר שמים את הגבינת שמנת עם כף סוכר את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים לקצפת יציבה
*אפשר לוותר על הגבינה והשוקולד לבן ולהכין רק שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל
לקולי מנגו
טוחנים מנגו רך מבשלים בסיר עם מעט מיץ לימון ו2 כפות סוכר מסננים היטב ומקררים
בכוסות מפזרים בתחתית קרמל שקדים מעל מזלפים את המוס
מסדרים מעל את חתיכות הפרי ומעל יוצקים קולי מנגו
בהצלחה
Comentários