קשאלך מיט רייז פיקנטי(כוסמת עם אורז)בתוספת בצל מקורמל בניחוח כורכום טבעוני ללא גלוטן:
לבשל כוס אורז בסמטי כמו פסטה(הרתחת מים עם מעט מלח הכנסת האורז בישול עד רכות וסינון),
לבשל כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)(טיגון 3 דקות של הכוסמת ב2 כפות שמן הוספת 3 כוסות מים הרתחה הורדה לאש הכי קטנה ובשול עד ספיגת כל המים),
להוסיף לכוסמת כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה מעט שבבי צילי יבש גרוס 4 בצלים מקורמלים,
לערבב לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את האורז לערבב לבשל על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments