top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

רביולי בטטה וגבינות ברוטב שמנת צנוברים וקוביות בטטה – מירב מלכה


מרכיבים ואופן ההכנה:


שלב ראשון- הבצק בקערה הכל יחד. 4 כוסות קמח 1/4 1 כוסות מים 1 כף שמן 1 כפית מלח ליצור כדור לעטוף ולהניח במקרר ל 20 דקות לפחות. לאחר מכן לפתוח לעלה גדול.

שלב שני:הכנת המילוי

בטטה אחת קטנה ו2 שיני שום, לבשל יחד ולאחר מכן למעוך. ולהוסיף: 1/2 כוס גבינת שמנת רבע כוס שקדים טחונים אגוז מוסקט מלח על פי טעם פלפל שחור טחון 3 כפות גבינת פטה מגורדת

להרתיח את הרביולי עד שהוא רך.

לרוטב- לטגן בצל גדול שן של שום בטטה חתוכה לקוביות קטנות . לסנן את המים ולהוסיף שמנת לבישול רבע כוס חלב מלח פלפל שחור גרוס אבקת מרק לערבב הכל יחד . להוסיף צנוברים ומעט כוסברה/פטרוזיליה. בהצלחה








14 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page