מרכיבים ואופן ההכנה:
שלב ראשון- הבצק בקערה הכל יחד. 4 כוסות קמח 1/4 1 כוסות מים 1 כף שמן 1 כפית מלח ליצור כדור לעטוף ולהניח במקרר ל 20 דקות לפחות. לאחר מכן לפתוח לעלה גדול.
שלב שני:הכנת המילוי
בטטה אחת קטנה ו2 שיני שום, לבשל יחד ולאחר מכן למעוך. ולהוסיף: 1/2 כוס גבינת שמנת רבע כוס שקדים טחונים אגוז מוסקט מלח על פי טעם פלפל שחור טחון 3 כפות גבינת פטה מגורדת
להרתיח את הרביולי עד שהוא רך.
לרוטב- לטגן בצל גדול שן של שום בטטה חתוכה לקוביות קטנות . לסנן את המים ולהוסיף שמנת לבישול רבע כוס חלב מלח פלפל שחור גרוס אבקת מרק לערבב הכל יחד . להוסיף צנוברים ומעט כוסברה/פטרוזיליה. בהצלחה
Comments