top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

רוגעלך מושלמים - ליטל אשואל

עודכן: 22 בינו׳ 2023


רוגעלך מושלמים - ליטל אשואל


מתכון: 1 קילו קמח מנופה 1 וחצי כפות שמרים יבשים חצי כוס סוכר לבן 200 גרם נטורינה רכה 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 וחצי /2 כוסות מים ( לבחון לפי הצורך)


למלית: 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם נטורינה חצי כוס טחינה גולמית 1 שקית אבקת סוכר 2 כפות קקאו


לסירופ: 1 כוס סוכר חצי כוס מים


אופן ההכנה: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים קלות. מוסיפים את יתר החומרים ולשים 5 דקות לבצק רך ונעים. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה.


בינתיים מכינים את המלית:

בסיר על להבה בינונית ממיסים שוקולד מריר ונטורינה, מורידים מהאש ומוסיפים טחינה, אבקת סוכר וקקאו מערבבים להתייצבות מכסים ומשהים בצד.

מכינים את הסירופ: בסיר על להבה בינונית מבשלים מים וסוכר לסירופ מעט סמיך.

לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל4 חלקים.

מרדדים כל חלק למלבן מורחים בחצי ממנו לאורך מלית שוקולד ומקפלים עליו את החצי הריק. מרדדים מעט. חותכים למשולשים ומגלגלים לרוגעלכים.

ממשיכים כך עם שאר הבצק.

מורחים בחלמון ביצה ואופים ב170 מעלות למשך 20-25 דקות.


שימו סירופ קר על רוגעלך חם או סירופ חם על רוגעלך קר


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page