רוטב צ'ימצ'ורי כמו במסעדות - ליטל אשואל
חברים, רוטב צ'ימצ'ורי ארגנטינטי מושלם
ליד כל סוגי הבשר
קל קל קל!
והטיפ הכי גדול שלי הוא לוודא שיש מספיק מכל רכיב
מצרכים: צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
4-5 שיני שום
1 פלפל אדום גדול חתוך לקוביות קטנות קטנות ושוות
1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות קטנות
1 כף מיץ לימון
מלח לפי הטעם
2 כפות שמן קנולה לערבוב
אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים את הפטרוזיליה, הכוסברה ושיני השם למרקם גס. מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר המרכיבים טועמים ומתקנים טעמים.
כדי לשמור במקרר מעבירים לקופסה ומכסים בשמן. לא להציף אלא רק לכסות.
הצ'ימצ'ורי נשמר 4 ימים במקרר אז אל תכינו כמות גדולה.
********
Comments