רוטב תותים מוס גבינה שוקולד לבן וקרמבל שקדים - כרמית דהאן
לקרמבל 50 גרם שקדים טחונים 2 כפות קמח 3 כפות סוכר חום 30 גרם חמאה קרה
מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים לפירורים
מפזרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות לעשר דקות (לשים לב שלא ישרף) מוצאים מערבבים ומחזירים לאפיה של כעוד עשר דקות עד שהפירורים מזהיבים מצננים היטב
למוס גבינה שוקולד לבן 200 גרם שוקולד לבן 3 כפות שמנת מתוקה מיכל שמנת מתוקה פחות 3 כפות גביע גבינת שמנת נפוליאון 16% חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל כף סוכר
חותכים את השוקולד הלבן לקוביות מסדרים בקערה מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה ממיסים במיקרו מערבבים לתערובת חלקה
בקערת המיקסר שמים את הגבינת שמנת עם כף סוכר את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים לקצפת יציבה
לרוטב תותים קופסא של תותים קפואה 2 כפות סוכר חצי כוס מים מניחים הכל בסיר על הגז מבשלים עד לריכוך התותים מצננים וטוחנים
להרכבה
בכל כוס הגשה שמים 2 כפות רוטב תותים מזלפים מוס גבינה ומפזרים מעל קרמבל שקדים
בהצלחה
Comentarios