רולדה בטעם נס קפה - מירב מלכה
מצרכים:
5 ביצים להפריד ולהקציף עם
5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לשמן את הניר אפיה
* *להשאיר בצד 3 כפות מהבלילה
ולאפות 12 דקות על 180°
למילוי:
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג .
ואת ה3 כפות של הבלילה שנשארו בצד לערבב עם 2 כפות גדושות של נס קפה ולמרוח על הרולדה ומעל זה את השמנת שהקצפנו.
מי שפחות אוהב את הבלילה בגלל הביצים אפשר פשוט לערבב נס קפה עם מעט חמאה רכה ולהוסיף לשמנת המתוקה ולמרוח.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentários