רולדה בטעם פסק זמן מצויינת - מירב מלכה
5 ביצים להפריד ולהקציף עם
5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לרפד תבנית תנור בניר אפיה.
לשמן את הניר אפיה היטב
ולאפות 12 דקות על 180°
למילוי:
ממרח פסק זמן
שמנת מתוקה
5 כפות גדושות של גבינת שמנת נפוליון
100 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמן.
לפתוח את הרולדה למרוח שכבת ממרח פסק זמן ומעליו את הקרם.
לגלגל ולהכין גנאש:
50 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
להוסיף לזה כף ממרח פסק זמן ולשפוך מעל הרולדה.
לסיום לגרד 2 קוביות שוקולד לבן.
להכניס לקירור שעה להתייצבות לפני ההגשה.
בהצלחה
Merav🍰
***
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Comments