top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

רולדה בטעם פסק זמן מצויינת - מירב מלכה

רולדה בטעם פסק זמן מצויינת - מירב מלכה


5 ביצים להפריד ולהקציף עם

5 כפות סוכר.

להכניס את החלמונים

4 כפות שמן

חצי אבקת אפיה

5 כפות גדושות של קמח


לרפד תבנית תנור בניר אפיה.

לשמן את הניר אפיה היטב

ולאפות 12 דקות על 180°


למילוי:

ממרח פסק זמן

שמנת מתוקה


5 כפות גדושות של גבינת שמנת נפוליון

100 גרם שוקולד לבן מומס עם 2 כפות שמן.


לפתוח את הרולדה למרוח שכבת ממרח פסק זמן ומעליו את הקרם.

לגלגל ולהכין גנאש:

50 מל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר


להוסיף לזה כף ממרח פסק זמן ולשפוך מעל הרולדה.


לסיום לגרד 2 קוביות שוקולד לבן.

להכניס לקירור שעה להתייצבות לפני ההגשה.


בהצלחה

Merav🍰

***

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page