top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

רולדה במילוי גנאש שוקולד ובציפוי קצפת - אביגיל מייזליק

רולדה במילוי גנאש שוקולד ובציפוי קצפת - אביגיל מייזליק


עוגה עשירה ונהדרת שמנצלת את טעמה העשיר של הקצפת – הן במילוי והן בציפוי. עוגה חגיגית אמיתית.


לרולדה:

5 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס קמח

2 כפות שמן


לסירופ:

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס מים

1 כף קקאו


לקרם ולציפוי:

2 מיכלי (250 מ"ל כל אחד) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות ליקר שקדים או ברנדי

1 שקית סוכר וניל

הוראות הכנה:

מכינים את הרולדה: מקציפים במיקסר את הביצים השלמות והסוכר במשך 8 דקות או עד שמתקבל קצף מאוד בהיר ותפוח. מכבים את המיקסר ומקפלים פנימה בתנועות עטיפה את הקמח והשמן.


על תבנית תנור מרופדת בניר אפייה ומשומנת קלות משטחים את תערובת העוגה ובעזרת כף מחליקים את פני העיסה עד שהיא אחידה. אופים בחום של 180 מעלות במשך 12-10 דקות עד שהעוגה זהובה וסכין המוחדרת פנימה יוצאת יבשה. מוציאים ומצננים 5 דקות. מניחים מגבת נקייה על העוגה ומגלגלים לרולדה.


מכינים את המילוי:

במיקרו או על סיר כפול ממיסים 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות עד שהוא נהיה נוזלי.


מפרידים 250 מ"ל מהשמנת ומוסיפים מעט בכל פעם לתוך תערובת השוקולד, תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הליקר ומערבבים. מעבירים למקרר.


מקציפים את יתרת הקצפת עם שקית סוכר וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.


מכינים את הסירופ: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים כדקה, מערבבים ומסירים מהאש.


מרכיבים את העוגה:

מניחים את העוגה על מגש או על התבנית ומסירים את המגבת וניר האפייה. מרטיבים בעזרת מברשת את העוגה עם הסירופ. מורחים את קרם השוקולד בצורה אחידה על פני כל העוגה ומגלגלים לרולדה.


מעבירים לצלחת הגשה.


מורחים מלמעלה בצורה נדיבה את הקצפת ומקשטים לפי הטעם עם שוקולד מגורר, פסי שוקולד מזולפים או כוכבי קצפת.


שומרים במקרר.


************

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page