top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

רולדה במילוי קרם גבינה ותותים - מירב מלכה

רולדה במילוי קרם גבינה ותותים - מירב מלכה


5 ביצים להפריד ולהקציף עם

5 כפות סוכר.

להכניס את החלמונים

4 כפות שמן

1כף מיץ לימון

חצי אבקת אפיה

5 כפות גדושות של קמח


לעיגולים:

להוציא 3 כפות מהבלילה לצבוע בצבע אדום

להכניס לשקית זילוף ועל הניר אפיה משומן לצייר עיגולים.


להכניס לאפיה של 3 דקות להוציא ולשפוך מעל את שאר הבלילה ולהכניס שוב

לאפיה 12 דקות על 180°

להוציא ולגלגל את הרולדה עם הניר האפיה.


אחרי שזה מתקרר להקציף:

250 מל שמנת מתוקה(או ריץ) .

4 כפות פודינג וניל

-לחלבי להוסיף 4 כפות גבינת שמנת

3 כפות אבקת סוכר

4 תותים טחונים.


להרכבה:

לפתוח את הרולדה

למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/ פררו רושה

מעל את הקרם.

לגלגל ולקרר.


בהצלחה

Merav 🍰


**********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽





פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page