רולדה במילוי קרם גבינה ותותים - מירב מלכה
5 ביצים להפריד ולהקציף עם
5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
1כף מיץ לימון
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לעיגולים:
להוציא 3 כפות מהבלילה לצבוע בצבע אדום
להכניס לשקית זילוף ועל הניר אפיה משומן לצייר עיגולים.
להכניס לאפיה של 3 דקות להוציא ולשפוך מעל את שאר הבלילה ולהכניס שוב
לאפיה 12 דקות על 180°
להוציא ולגלגל את הרולדה עם הניר האפיה.
אחרי שזה מתקרר להקציף:
250 מל שמנת מתוקה(או ריץ) .
4 כפות פודינג וניל
-לחלבי להוסיף 4 כפות גבינת שמנת
3 כפות אבקת סוכר
4 תותים טחונים.
להרכבה:
לפתוח את הרולדה
למרוח ממרח פסק זמן/נוגט/ פררו רושה
מעל את הקרם.
לגלגל ולקרר.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
Comments