top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

רולדה ספירלה טעימה ברמות - נועם זיגדון


רולדה ספירלה טעימה ברמות - נועם זיגדון


4 ביצים

2 כפות שמן

1/4 כוס מיץ תפוזים

½ כוס סוכר

1 כוס קמח

1 כפית אפיה


לקצפת :

250 מ"ל שמנת מתוקה /צמחית

1 אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר


מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה

שומרים בצד 3 כפות מהקצפת לקישוט

מקציפים את החלבונים עם הסוכר

מורידים מהירות ומוסיפים את החלמונים השמן והמיץ תפוזים


מפסיקים את פעולת המיקסר

מוסיפים את האבקת האפיה והקמח בתנועת קיפול

יוצקים לתבנית של תנור מרופדת בנייר אפיה משומן


מורחים על כל התבנית באופן אחיד

אופים בתנור שחומם מראש על

180° 10 דקות עד שמשחים

מקררים היטב

מחלקים את הרולדה לרצועות בין 5-10 ס"מ


מורחים ריבה / ריבת חלב

מעל הריבה מורחים שכבת קצפת

מגלגלים כל רצועה לרולדה

וממשיכים אותה לרצועה הבאה

מזלפים מעט קצפת מעל ומקשטים כיד הדמיון


באהבה נועם זיגדון ❤️


*******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽

👩🏼‍🍳





Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page