top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

רולדה פררו רושה - מירב מלכה


רולדה פררו רושה - מירב מלכה


לרולדה:

להקציף

5 ביצים (חלבון)

5 כפות סוכר


להוסיף את החלמונים

5כפות קמח

1 א.אפיה

4 כפות שמן

3 כפות קקאו

לשפוך על תבנית משומנת ולאפות במשך 12 דקות על 180 מעלות.


להוציא מהתנור ולצנן.


לקרם:

להקציף-

250 מ"ל שמנת מתוקה

4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי


להרכבה:

-למרוח על הרולדה קרם פררו רושה

-לגרד חצי שוקולד חלב(לא חייב)

מעל זה את הקרם ולגלגל את זה לרולדה .


לסיום מכינים גנאש:

100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים

50 מ"ל שמנת מתוקה

לצפות את הרולדה ולהכניס לקירור.


בהצלחה

Merav 🍰


*******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽


Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page