רולדה פררו רושה - מירב מלכה
לרולדה:
להקציף
5 ביצים (חלבון)
5 כפות סוכר
להוסיף את החלמונים
5כפות קמח
1 א.אפיה
4 כפות שמן
3 כפות קקאו
לשפוך על תבנית משומנת ולאפות במשך 12 דקות על 180 מעלות.
להוציא מהתנור ולצנן.
לקרם:
להקציף-
250 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות פודינג בטעם שוקולד בלגי
להרכבה:
-למרוח על הרולדה קרם פררו רושה
-לגרד חצי שוקולד חלב(לא חייב)
מעל זה את הקרם ולגלגל את זה לרולדה .
לסיום מכינים גנאש:
100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים
50 מ"ל שמנת מתוקה
לצפות את הרולדה ולהכניס לקירור.
בהצלחה
Merav 🍰
*******
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
Kommentarer