רולדות שמרים מעולות - גולדי מטעמים
גולדי רחל זגורי
שלב ראשון:
בקערה נפרדת,
1 וחצי כוסות מים פושרים
2 וחצי כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
להמתין 10 דקות שייתפחו מעט השמרים, ולהוסיף לבצק.
בצק:
בקערה נפרדת לערבב הכל ביחד:
1 ק"ג קמח
3 ביצים
מרגרינה רכה מאוד – 200 גרם (לא מומסת)
1 כוס שמן
*להוסיף את קערת השמרים מהשלב הראשון.
המשך הכנה:
ללוש הכל ביחד כמה דקות במיקסר (כ-8-10 דקות),
להתפיח כשעה.
לחלק ל- 8, להכין רולדות.
מילוי :
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
1 כפות נס קפה
שמן לפי הצורך
(עד לקבלת מרקם משחתי)
לערבב הכל יחד, ולמלא את הרולדות.
למרוח ביצה ושומשום מעל.
להכניס לתנור לחצי שעה בערך, 180 מעלות
להכין סירופ סוכר:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
למרוח על הרולדות את הסירופ הקר כשהם יוצאים מהתנור ועדיין חמים.
בתיאבון!
********
Commentaires