רולדות תמרים כשרות לפסח - נועם זיגדון
כוס מדידה חד פעמית חמה
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
200 גרם מחמאה רכה
2 ביצה L
6 כפות מיץ תפוזים
מילוי:
ממרח תמרים
½ כפית קינמון
אגוזי מלך קצוצים
ללוש לבצק אחיד ( לא ללוש יותר מידי)
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים
לפתוח כל חלק למלבן בעובי ½ ס"מ
למרוח בממרח תמרים
לפזר אגוזים קצוצים
לגלגל לרולדה
לחרוץ חריצים
לאפות בתנור שחומם מראש
על- 180° עד שמשחים
לקרר היטב
לבזוק אבקת סוכר
באהבה נועם זיגדון ❤️
**********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comments