top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תכרמית דהאן

רולדת פירות יער וקצפת - כרמית דהאן


רולדת פירות יער וקצפת - כרמית דהאן


5 ביצים בגודל L 1/2 כוס סוכר 1 אבקת אפיה חב אינסטנט פודינג שוקולד 2 כפות קורנפלור


למלית 5 כפות ריבת פירות יער קצפת צמחית או שמנת מתוקה

מפרידים את הביצים מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולא נוקשה מידי מוסיפים את החלמונים ומקפלים לקצף בעדינות מוסיפים את א.האפיה הפודינג שוקולד והקורנפלור ומקפלים

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה משומן שופכים את הבלילה ומיישרים

אופים בחום של 170 מעלות למשך כ 20 עד 30 דקות עד שהרולדה יציבה וקפיצית למגע

מגלגלים את הרולדה עם נייר האפיה ומעבירים את הרולדה לקירור במקרר בין חצי שעה לשעה

פותחים את הרולדה וחוצים אותה לחצי ממלאים כל רולדה עם ריבת פירות יער מעל מזלפים מעט קצפת ומגלגלים עושים כך גם עם הרולדה השנייה

פורסים את הרולדות לפרוסות ומסדרים בקערת הגשה מזלפים קצפת צמחית או מתוקה ויוצקים מעט רוטב פירות יער מסדרים שכבות ויוצקים פירות יער באמצע ומזלפים קצפת מסביב


לרוטב פירות יער קופסא של פירות יער קפואים 4 כפות סוכר מעט מיץ לימון

מבשלים על הגז כרבע שעה ומצננים

בהצלחה










159 צפיות0 תגובות

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
לא היה ניתן לטעון את התגובות
נראה שהייתה בעיה טכנית. כדאי לנסות להתחבר מחדש או לרענן את הדף.
bottom of page