top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

רולדת שוקולד קינדר משגעת - אילנה טל

עודכן: 14 בדצמ׳ 2023

רולדת שוקולד קינדר משגעת - אילנה טל


הטרנד שכבש את הרשת הגיע גם אלי, לורן הכינה וזה יצא פשוט נדיר!!!

נכון יש אין ספור מתכונים ועכשיו גם המתכון של לורן

לורן הכינה מנה וחצי

אני מצרפת לכם מתכון למנה אחת, יוצאות 3 רולדות


לבצק

200 גרם חמאה/מחמאה רכה מאוד,לא מומסת

חצי כוס אבקת סוכר

קורט מלח

¼ כוס מיץ תפוזים

1 שקית סוכר וניל

1 ביצה

3 כפות קקאו

4 כוסות קמח

מיקסר וו גיטרה


מתחילים בהקרמת החמאה,סוכר,מלח וסוכר הוניל, מוסיפים מיץ וביצה ומערבלים

מוסיפים קקאו ותוך עדי ערבול כשהקקאו כבר נבלע מתחילים להוסיף קמח, הבצק יוצא מעט רך אך לא נדבק לידיים, במידה וחסר קמח הוסיפו מעט לא יותר מדי

עוטפים את הבצק ומצננים לפחות שעה

מוציאים ומחלקים ל 3

מרדדים כל כדור בין 2 ניירות אפיה למלבן דק, חותכים את מסגרת הבצק כדי לקבל מלבן מושלם

מורחים ממרח קינדר בואנו בנדיבות

מסדרים בתחתית מעל ממרח הבואנו אצבעות קינדר ומתחילים לגלגל בעזרת נייר האפייה, מעבירים בעדינות לתבנית מרופדת בנייר אפייה וממשיכים עם שאר הבצק

כשהרולדות על התבנית מכסים

ומכניסים למקרר לשעה את הרולדות המגולגלות להתייצבות


מחממים תנור ל 180° ואופים 20-22 דקות בערך


שוב מצננים על השיש ומכניסים למקרר לשעה לפני הפריסה רצוי לא חובה ככה ממרח הקינדר והשוקולד מתייצבים ויוצאים יותר יפה בפריסה, כפי שניתן לראות אנחנו לא המתננו😜פורסים ומתענגים


בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page