top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

רולדת תרד במילוי גבינות - אמונה בוארון

רולדת תרד במילוי גבינות - אמונה בוארון


המצרכים:

1/2 קילו תרד קפוא

50 גרם חמאה

1בצל קצוץ דק

1 כוס חלב

4 ביצים מופרדות

4 כפות קמח תופח

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל


מצרכי המילוי:

200 גרם ריקוטה מלוחה

200 גרם מוצרלה

200 גבינת שמנת

200 גבינה רכה

2 שיני שום קצוצים

לערבב ביחד


אופן ההכנה:

להפשיר את התרד ולסנן.

לטגן את הבצל עם החמאה להוסיף את התרד לערבב מידי פעם.

להוסיף את החלב ולהמשיך לערבב 2 דקות.

לקרר.

להוסיף את החלמונים ואת הקמח.

לערבב שוב לקבלת מרקם חלק.

להקציף את החלבונים, להוסיף בתנועות עטיפה לתרד ולשפוך על נייר אפיה משומן.

בתוך תבנית גדולה לפזר את השומשום ולאפות בחום 180 כ-25 דקות.


להעביר על מגבת נקייה ולגלגל לרולדה.

לחכות שתתקרר.

לפתוח ולהוציא את הנייר בעדינות.

למרוח ולפזר את הגבינות ושוב לגלגל.

לשמור במקרר.


בהצלחה


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page