top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תשף מיכה כלפא

רוצו להכין עוגיות שושנים מטריפות וטעימות של החיים - השף מיכה כלפה

רוצו להכין עוגיות שושנים מטריפות וטעימות של החיים - השף מיכה כלפה


עוגיות קלאסיות בטעם ובניחוח ביתי.

עוגיית שושנים היתה מלכת העוגיות בשנות ה-80.

עוגיות מפנקות שתמיד כיף ליד הקפה.


מצרכים:

150 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות רכות

 1 שמנת חמוצה. / כוס מיץ תפוזים לפרווה

2 חלמונים

400 גרם קמח

1 כפית אבקת אפיה

מעט גרדת לימון

חצי כפית תמצית וניל


למילוי:

1 כוס סוכר

4 חלבונים

1 חבילת אינסטנט פודינג וניל


אופן ההכנה:


1. בקערת מיקסר עם וו לישה גיטרה מערבלים יחד את כל החומרים יחד, את הקמת להוסיף אחרי לקערה אחרי ערבוב של החומרים כ 2 דקות


2. להמשיך לערבב עד שנוצר בצק אחיד. אם הבצק לח מידי ניתן להוסיף מעט קמח.


3. כשהבצק אחיד עוטפים אותו בניילון נצמד ומכנסים למקרר למשך שעה וחצי עד שעתיים למנוחה.


4. לבנתיים נקציף את החלבונים עם הסוכר והפודינג עד לקבלת קצף אחיד ( לקבלת קצף אחיד להוסיף בהדרגה את הסוכר ולבסוף את אבקת הפודינג)


5. לאחר שעתיים של מנוחה במקרר, מוצאים את הבצק ומחלקים אותו ל3 חלקים .


6. לרדד כל אחד מהחלקים למשטח מלבני למרוח את תערובת הפודינג ולגלגל עד לקבלת רולדה. ולהכניס את הרולדה למקפיא לשעה.


7. לאחר שעה במקפיא , פרסים ממנה פרוסות לא עבות , בערך 1 -2 ס"מ .


8. מכנים תבנית עם נייר אפיה ומנכים בא את העוגיות כשהחלק שעם הקרם למעלה.


9. לאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.


*** אפשר להוסיף לקרם סוכריות צבעוניות , אפשר שוקולד , חלווה , קינמון, לוטוס ועוד....


התמונות הם תמונות של חברים בקבוצה


בתיאבון

*******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page