top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אתי זוהר

ריבת חציל ננסי - אתי זוהר


ריבת חציל ננסי - אתי זוהר

המצרכים לריבת חציל ננסי:

  • 20 חצילונים קטנים

  • 4 כוסות סוכר (כוס חד פעמית חם)

  • 2 כוסות מים

  • 2 שקיות סוכר וניל

  • 1 מקל קינמון (אופציונלי )

  • 1/2 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה לריבת חציל ננסי:

  1. חורצים 4 חריצים בכל חצילון בעזרת שיפוד

  2. מכניסים את החצילונים לסיר ומכסים במים

  3. מבשלים במשך כ 15 דקות

  4. מורידים מהאש ומסננים מהמים

  5. בסיר נפרד מכניסים את הסוכר, המים, סוכר וניל ומקל קינמון

  6. מבשלים במשך כ5 דקות עד לרתיחה ומוסיפים את החצילונים השלוקים

  7. מנמיכים את האש ומבשלים בסיר חצי מכוסה במשך כ 40 דקות

  8. מכבים את האש וסוגרים את הסיר

  9. משאירים כך לצינון עד ליום המחרת (זה הטיפ לריבה איכותית יותר)

  10. למחרת מדליקים שוב את האש. לאש בנונית עד נמוכה

  11. בשלב הזה מוסיפים חצי כפית מיץ לימון ומבשלים עוד כ 40 דקות עד שרואים שהנוזלים מצטמצמים ונוצרת ריבה

  12. אם יש צורך בזמן בישול נוסף, ממשיכים לבשל עד להסמכה.

בהצלחה רבה ובתאבון








73 צפיות0 תגובות

Коментарі

Оцінка: 0 з 5 зірок.
Ще немає оцінок

Додайте оцінку
bottom of page