ריבת כרישה עשירה טבעונית ללא גלוטן:
לחתוך 4 כרישות לטבעות של 2 מ״מ(אני חתכתי במעבד מזון),
לקרמל בסוטז רבע כוס שמן ו3/4 כוס סוכר דמררה,
להוסיף את הכרישה לקרמל תוך כדי ערבוב על אש בינונית חצי שעה,
להוסיף כף עלי תימין טרי(אם אין כפית תימין יבש)חצי כפית קינמון 2 כפות חומץ בלסמי,
לקרמל על אש קטנה חצי שעה ובתאבון.
(יוצא מעדן טעים ומיוחד)
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Opmerkingen