top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

ריבת מלון ומנגו - אריה רוזנשטוק


ריבת מלון ומנגו - אריה רוזנשטוק


700 גרם מלון

700 גרם מנגו לא רך

800 גרם סוכר

10 גרעינים של לימון או תפוז. מעוכים.

מקל קינמון.


אופן הכנה:

מבשלים הכל בסיר

על אש בינונית למשך שעה.

מנמיכים לאש נמוכה. עד צמצום.


בהצלחה 🥭🥭🥭

********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽







תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page