רכה ואוורירית עוגת זברה בחושה טעימה בטירוף - גולדי מטעמים
קערה א':
5 חלמונים
3/4 כוס סוכר
כף קליפת תפוז מגוררת
כף אחת תמצית וניל
קורט מלח
בוחשים את החומרים עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
1/2 כוס שמן-נוסיף בזרם דק לתערובת תוך בחישה.
1/4 2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה.
להוסיף לתערובת יחד עם
1 כוס מיץ תפוזים או חלב
לבחוש בעדינות.
*בחישת יתר פוגמת בעוגה.
במערבל:
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
נקציף את החלבונים במיקסר
עד לקבלת קצף גמיש.
את הקצף להוסיף לתערובת בתנועות עטיפה.
חלוקת התערובת:
נחלק את התערובת לשלוש קערות.
1/3 תערובת בלילה לבנה.
1/3 תערובת להוסיף 2 כפות אבקת קקאו בתנועת עטיפה.
1/3 תערובת להוסיף כף אבקת נס קפה בתנועת עטיפה.
ניצוק מכל תערובת 5 כפות ישר למרכז התבנית.
ומעל זה במרכז הבלילה עוד 5 כפות מתערובת הקקאו,ומעל 5 כפות מתערובת הנס קפה
וכך הלאה עד שסיימנו את כל הבלילות.
לאפות בחום 160 מעלות 20-30 דקות.
בתיאבון
************
מוצר מומלץ💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments