רצועות חזה עוף מוקפצות בטריאקי - במטבח עם דיתוש
כשממש אבל ממש אין לכם זמן ואתם מחפשים בנרות להכין משהו קליל ומהיר לאכול.
אז זה זה...
מצרכים:
חצי ק"ג חזה עוף/פרגיות חתוך לקוביות בינוניות
1-2 בצלים בינוניים פרוסים לחצאי טבעות
כרבע כוס שמן
רבע כוס מים
3 כפות תבלין בצל מטוגן מתקתק
3 כפות טריאקי (או רוטב צ'ילי מתוק, או ברביקיו)
1-2 כפות סילאן
כף תבלין גריל עוף
כף פפריקה
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
בקערה נשים את הבשר ונוסיף את תבלין העוף, הפפריקה הסילאן, והטריאקי.
נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים לעשרים דקות.
בסיר נזהיב את הבצל בשמן זית עד לשקיפות, תוך ערבוב.
נניח את חזה העוף המושרה, עם משחת המשרה על גבי הבצל.
נפזר מלח ופלפל שחור.
נשתדל לפזר כמה שיותר את הבשר על פני כל הסיר(עדיף סיר רחב).
נכסה עם מכסה ולאחר 5 דקות נהפוך אותם לצד שני ונכסה שוב עם מכסה.
נבשל כרבע שעה באש נמוכה. מומלץ להוסיף רבע כוס מים.
לאחר מכן נסיר את המכסה ונבשל ללא מכסה לעוד 5 דקות.
***הולך נהדר על מצע אורז לבן(או עם שקדים)
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comentarios