top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה טל - ככה אני אופה את זה

שבלולי עראיס טורטיה - אילנה טל

שבלולי עראיס טורטיה - אילנה טל


בדרך כלל אני מכינה את השבלולים על שיפודים כשאנחנו עושים על האש, לפעמים גם מטגנת אותם עם השיפוד על מחבת פסים, תמיד אבל תמיד הכל נגמר!!

אז היום חשבתי מה להכין לארוחת צהרים והחלטתי פשוט לסדר אותם בתבנית ולהכניס לתנור לוהט! יצא נדיר!!

אחד הכנסתי לתנור, את השני לנינג'ה גריל שניהם יצאו מושלמים, בנינג'ה יצאו קריספיים יותר !


איך טעים ואל תפחדו מהשיזוף הרי במנגל הם בכלל נשרפים, זה כל הטעם!!

זלפו מעל טחינה ותתענגו מכל ביס

השתמשתי בטורטיות הגדולות


לתיבול הבשר:

כ 400 גרם בשר טחון

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתושות

חופן פטרוזליה קצוצה

מלח, פלפל שחור, מעט בהרט


ללוש הכל יחד ולהניח במקרר לשעה

להוציא, לשטח מעל טורטיה ולגלגל לרולדה


הדוקה, לחתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ ולסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה, אם אתם מכינים בנינג'ה השתמשו בתבנית חדפ בגודל המתאים יש כאלו שתדעו😜

מחממים תנור ל 250° ואופים עד שיזוף מושלם


בנינג'ה תוכנית airfry 210°

זלפו מעל טחינה ותתענגו



בתאבון

********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו בוואטסאפ👇🏼

👩🏻‍🍳



תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page