שבלולי פיצה
לבצק: (מידת הכוס היא כוס חד פעמי חם) 500 גרם קמח לבן מנופה כף שמרים יבשים כפית אבקת אפייה כף חומץ 2 כפות גדושות סוכר כפית גדושה מלח 3 כפות שמן זית 1 1/4 כוס מי ברז (קודם לשים כוס ואם צריך להוסיף)
למילוי:
רוטב פיצה מוכן גבינה צהובה מגורדת זיתים מגולענים פרוסים
ביצה טרופה
בקערת המיקסר מניחים קודם את הקמח, אבקת האפייה, השמרים והסוכר, חומץ ומים ומתחילים ללוש. ברגע שמתגבש בצק להוסיף את השמן והמלח ולהמשיך ללוש כ-10 דקות ועד שמתקבל בצק אחיד ומבריק שנפרד מהצדדים ונשאר דביק לתחתית הקערה.
לבדוק אם צריך להוסיף עוד מים בהדרגה. מניחים את הבצק למנוחה של כ 5 דקות. ומחלקים את הבצק ל2 חלקים פותחים עם מערוך מורחים מעל רוטב פיצה, ומעל ג. צהובה וזיתים
מגלגלים לרולדה וחותחים פרוסות של 3 סמ מניכים בתבנית עם נייר אפיה עם מילוי כלפי מעלה ומתפיחים כ 30 דקות
מברישים בביצה
אופים בתנור שחומם על 190 מעלות כ-10 דקות או עד הזהבה.
Kommentare