שווארמה דג ובצל מטוגן קריספי טעים בטירוף - נועם זיגדון
5 דג מושט ללא עור פרוס לרצועות
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות דקות
½ צרור כוזברה קצוצה
1 כף תבלין שוארמה
¼ כפית כורכום
¼ כפית פלפל שחור
4 שיני שום כתוש
1 כפית כמון
4 כפות שמן
1 כפית מלח
להשחים את הבצל עם השמן
להוסיף את התבלינים
לחמם מעט
להוסיף את הרצועות דג והכוזברה הקצוצה
לטגן כרבע שעה עד שמשחים
והנוזלים מצטמצמים
*בצל מטוגן קריספי*
קרדיט למורן תורג'מן
2 בצלים חצויים ופרוסים
לערבב:
2 כפות קמח
1 כף קורנפלור
½ כף פפריקה
מעט מלח
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית שום יבש
2-3 כפות מים או שמן
להוסיף לבצל
לטגן בשמן עמוק עד להשחמה
באהבה נועם זיגדון ❤️
Comments