top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

שולבטה תבשיל דרוזי אסלי - במטבח עם דיתוש

שולבטה תבשיל דרוזי אסלי - במטבח עם דיתוש


תבשיל בורגול והפעם מתכון דרוזי שאצלנו אוהבים במיוחד.

אגב, מתאים לצמחונים וטבעונים.


מצרכים:

חצי ק"ג בורגול עבה מושרה בהמון מים

לפחות לחצי שעה.

2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות.

2-3 עגבניות גדולות ובשלות, מקולפות

וחתוכות לקוביות.

שמן זית

בצל ענק או 2 בינוניים קצוצים

מלח, פלפל

מעט בהאר(פלפל אנגלי)

מעט קינמון

2 כפות רסק עגבניות

כ-4 כוסות מים


הכנה:

מטגנים את הבצל עד לשקיפות בשמן זית.

לאחר כמה דקות מוסיפים את הקישואים ואת העגבניות ומערבבים.

מתבלים.

מבשלים חמש דקות.


מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.

מוסיפים את הבורגול ומערבבים.

מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.


מבשלים על אש קטנה כעשרים וחמש דקות ומערבבים פעם, פעמיים במשך זמן זה.


***אוהבת להוסיף בצל מטוגן מעל לתבשיל בצלחת ההגשה.



בתאבון ♡

דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page