top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

שומר במילוי בשר טחון ברוטב אפונה - מירב מלכה.

שומר במילוי בשר טחון ברוטב אפונה - מירב מלכה.

המצרכים לשומר במילוי בשר טחון ברוטב אפונה:

  • 3 שומר

למילוי:

  • 1/2 ק"ג בשר טחון

  • 2 כפות קמח מצה

  • 3 כפות שמן

  • מלח

  • פלפל שחור

  • כמון

  • 1/4 כוס מים

לרוטב האפונה:

  • 1 בצל קצוץ

  • 2 כוסות אפונה

  • 1/4 כוס שמן

  • 2+1/4 כוסות מים

  • מלח

  • פלפל שחור

  • כורכום

אופן ההכנה לשומר במילוי בשר טחון ברוטב אפונה:

  1. בעדינות מחלצים את שכבות השומר, שוטפים ומניחים בצד.

הכנת המילוי:

  1. בקערה מערבבים היטב את מצרכי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.

  2. ממלאים את השומר ומניחים בצד.

הכנת רוטב האפונה:

  1. מחממים ביר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה נאה.

  2. מוסיפים את האפונה, מערבבים מעט ומניחים את השומר הממולא מעל האפונה

  3. בכוס מערבבים 1/4 כוס שמן, 1/4 מים, מלח, פלפל שחור וכורכום ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.

  4. מוסיפים 2 כוסות מים לסיר ומבשלים עד לצמצום המים.









35 צפיות0 תגובות

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page