שוקי הודו ברוטב חרדל ודבש - אמונה בוארון
המצרכים:
6 שוקי הודו (או לפי מס הסועדים) לבקש מהקצב לחתוך את העצם.
1/4 כוס שמן
1 כפית חרדל
1 כף דבש
1 כף רוב סויה
1/2 כפית קרי
1 כף רוטב צ'לי
מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
לטגן במעט שמן את השוקים, לפזר עליהם מעט מלח ופלפל גרוס.
בקערה לערבב את השמן עם כל התבלינים ולהוסיף את השוקיים.
להשרות לכמה שעות.
להעביר לתבנית אפיה, לכסות בנייר כסף להכניס לתנור בחום של 180 מעלות חצי שעה.
להוריד את נייר הכסף ולהמשיך עוד 20 דקות בתנור.
בהצלחה
*********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
תגובות