top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

שושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס - נועם זיגדון

שושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס


כוס מדידה חד פעמית קרה

*לבצק*

1 קג קמח 3/4 כוס שמן 2 ביצים 1 כוס סוכר 1 שקית שמרים +משפר של שמרית או 2 כפות שמרים יבשים 3 כוסות מים תמצית רום/וניל


*מילוי*

תמצית וניל 3/4 כוס כפות סוכר 1 כוס מים 1 שקית אינסטנט וניל 2 כפות קורנפלור שוקולד ציפס

לערבב הכל יחד לתערובת אחידה להניח רבע שעה להתייצבות

ללוש לבצק רך לתת לתפיחה פעמים

לחלק את הבצק ל- 4- 5 כדורים לפתוח כל כדור לריבוע למרוח במילוי לפזר שוקולד צ'יפס לגלגל לרולדות לחלק כל רולדה ל-6 חלקים לסדר בתבנית משומנת שהחלק הפתוח כלפי מעלה להתפיח כ-20 דקות להבריש ביצה לאפות בחום בינוני 180° כ- 25 דק' לבזוק אבקת סוכר


בהצלחה נועם זיגדון
















24 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page