שושני שמרים במילוי קרם וניל ושוקולד צ'יפס
כוס מדידה חד פעמית קרה
*לבצק*
1 קג קמח 3/4 כוס שמן 2 ביצים 1 כוס סוכר 1 שקית שמרים +משפר של שמרית או 2 כפות שמרים יבשים 3 כוסות מים תמצית רום/וניל
*מילוי*
תמצית וניל 3/4 כוס כפות סוכר 1 כוס מים 1 שקית אינסטנט וניל 2 כפות קורנפלור שוקולד ציפס
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה להניח רבע שעה להתייצבות
ללוש לבצק רך לתת לתפיחה פעמים
לחלק את הבצק ל- 4- 5 כדורים לפתוח כל כדור לריבוע למרוח במילוי לפזר שוקולד צ'יפס לגלגל לרולדות לחלק כל רולדה ל-6 חלקים לסדר בתבנית משומנת שהחלק הפתוח כלפי מעלה להתפיח כ-20 דקות להבריש ביצה לאפות בחום בינוני 180° כ- 25 דק' לבזוק אבקת סוכר
בהצלחה נועם זיגדון
Comments