שיפודי דג סלמון - אמונה בוארון
המצרכים:
1 קילו דג סלמון
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מיץ לימון
חבילה מקלוני שיפודים
לרוטב:
1/4 כוס מים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שקדים פרוסים וקלויים
1סילאן
כפית שום כתוש
1 כף שמן
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'לי
אופן ההכנה:
לחתוך את הדג לקוביות. לפזר את המלח, הפלפל הגרוס ואת הלימון על הדג.
לחכות 10 דקות לספיגת הטעמים.
לשפד 4 או 5 קוביות דג על כל שיפוד.
לצלות על מנגל או על מחבת פסים או בתנור בחום 190 10 דקות.
בנתיים לערבב את כל מצרכי הרוטב לבשל בערך 3 דקות.
אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף בעדינות מים.
לסדר את השיפודים בכלי הגשה, ולמזוג את הרוטב מעל השיפודים.
אפשר לקשט בפטרוזיליה קצוצה ורוטב צ'לי.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מכשיר המג'יק גריל האיכותי - מנגל ללא עשן 👇
Comments