top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאילנה לוי

שלמות של בורקס ממולא בגבינות מבצק פריך קל ונוח לעבודה - אילנה לוי


שלמות של בורקס ממולא בגבינות מבצק פריך קל ונוח לעבודה - אילנה לוי


הבצק:

1 ק"ג קמח, 1 שקית אבקת אפיה, כף שטוחה מלח, לערבב. להוסיף 2 מחמאה (200 גר' כל אחת) כמעט מומסת, אפשר חמאה או נטורינה. להוסיף חצי כוס שמן (לפי כוס מידה) וחצי עד 3/4 כוס מים. ללוש את הבצק עד איחוד. לכסות ולהניח בצד לשעה מנוחה.


המילוי:

2 גבינה צפתית פיראוס כל אחד 250 גר'.

2 חב' גבינת חמד כל אחד 250 גר'

250 גר' גבינה צהובה מגורדת.

לגרד את כל הגבינות, להוסיף 3 ביצים לאיחוד ולערבב היטב.


אם נשאר מתערובת המילוי אפשר להקפיא בקופסה סגורה לשימוש לפעם הבאה.


לחלק את הבצק ל- 5 חלקים.

כל חלק מהבצק לגלגל לגליל ולחתוך פרוסות של 2.5 ס"מ בערך.

אין צורך לקמח את משטח העבודה. הבצק נוח ולא נדבק.


לשטח ולרדד כל פרוסת עיגול בצק, למלא מתערובת הגבינות ולסגור בצביטות.


למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום מעל.

לאפות ב -190 מעלות , אפשר בטורבו שתי תבניות בבת אחת.

לאפות 25 דקות או עד שהבורקס מזהיב.


בהצלחה - אילנה לוי

********

מוצר מומלץ💥💥

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

💖




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page