top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

שלמות של מתכון סופגניות אפויות עם קרם בורלה אין טעימות כאלה - אריה רוזנשטוק


שלמות של מתכון סופגניות אפויות עם קרם בורלה אין טעימות כאלה - אריה רוזנשטוק

מצרכים:

חצי קילו קמח לחם

4 ביצים

80 גרם חלב

80 גרם סוכר

כף שמרים

כפית מיץ לימון

כף קוניאק

כפית תמצית וניל

חצי כפית מלח

80 גרם חמאה רכה


אופן הכנה:

נתחיל בהכנה של הקרם בורלה:

בסיר נשים 300 מייל שמנת מתוקה עם תמצית וניל איכותית.

עד 80 מעלות.

בקערה נערבב 50 גרם סוכר

ו-70 גרם חלמונים.


כשהחלב מגיע ל-80 מעלות נעביר לחלמונים ונערבב מהר נסנן.

נעביר לתבנית סיליקון עם שקעים של 3 ס"מ.

נאפה 100 מעלות 35 דקות.

נעביר להקפאה.


בקערת המיקסר נשים:

שמרים וחלב, ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה.


נוסיף את הקמח המלח הלימון וניל וקוניאק.

נלוש למשך 3 דקות.

נוסיף בהדרגה את החמאה ונמשיך ללוש עוד 4 דקות.


הבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר.

נעביר לקערה להתפחה ארוכה עד הכפלה.


חשוב מאוד תהליך ההתפחה!!!!


נקרוץ כדורים של 60 גרם נניח על ניירות אפייה. להתפחה עד הכפלה וקצת יותר.


ניצור גומה במרכז הסופגנייה נניח את הקרם בורלה ונכניס לתנור


נחמם תנור למצב טורבו 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה


בהצלחה


********

מוצר מומלץ💥

משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי

לפרטים ולהזמנות 👇🏼


לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽

.



פוסטים אחרונים

Komentar

Dinilai 0 dari 5 bintang.
Belum ada penilaian

Tambahkan penilaian
bottom of page