top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאמונה בוארון

שניצל כרוב - אמונה בוארון

עודכן: 20 בנוב׳ 2023

שניצל כרוב - אמונה בוארון


המצרכים:

1 ראש כרוב בנוני

1 ליטר מים עם כף מלח

1 כוס קמח

4 ביצים טרופות

1 כוס פרורי לחם

1/4  כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כוס שמן לטיגון (להוסיף לפי הצורך)


אופן ההכנה:

לבשל את הכרוב במים ומלח 10 דקות.

לקרר היטב, ולחתוך את הכרוב

לחצי,  לרבע, לשמניות, ושש עשרה - עד שמתקבלת פרוסה יפה בחיתוך.


להשגיח שכל חלק יהיה חלק מהגבעול אחרת העלים יתפוררו.


לטבול בקמח ולנער, לטבול בביצה מתובלת במלח ופלפל, ואחר כך לטבול בפרורי לחם.

לטגן בשמן חם 2 דקות מכל צד או עד שמשחים.

להניח על נייר סופג.


להעביר לכלי הגשה, לקשט כיד הדמיון רצוי להגיש חם.


רכים,לפזר פטרוזיליה להשאיר עם מכסה סגור

********

מוצר מומלץ❣️

הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page