שניצל כרוב טעים וקל - אמונה בוארון
המצרכים:
1 ראש כרוב בנוני
1 ליטר מים עם כף מלח
1 כוס קמח
4 ביצים טרופות
1 כוס פרורי לחם
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן לטיגון (להוסיף לפי הצורך)
אופן ההכנה:
לבשל את הכרוב במים ומלח 10 דקות.
לקרר היטב, ולחתוך את הכרוב
לחצי, לרבע, לשמניות, ושש עשרה - עד שמתקבלת פרוסה יפה בחיתוך.
להשגיח שכל חלק יהיה חלק מהגבעול אחרת העלים יתפוררו.
לטבול בקמח ולנער, לטבול בביצה מתובלת במלח ופלפל, ואחר כך לטבול בפרורי לחם.
לטגן בשמן חם 2 דקות מכל צד או עד שמשחים.
להניח על נייר סופג.
להעביר לכלי הגשה, לקשט כיד הדמיון רצוי להגיש חם.
רכים,לפזר פטרוזיליה להשאיר עם מכסה סגור
********
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comments