*מרכיבים:* 1/2 קילו שניצל פרוס. 2 ביצים. 2 שיני שום. פרורי לחם. שומשום. תבלינים: מלח, פלפל שחור וכמון. שמן- לטיגון.
*אופן ההכנה:* 1. יש לשטוף את החזה העוף היטב ולסנן מהמים. 2. בקערה טורפים את הביצים, התבלינים ושיני השום ומערבבים היטב. 3. בצלחת מערבבים את פרורי הלחם והשומשום. 4. מחממים במחבת שמן לטיגון בגובה 1 ס״מ. 5. יש לצפות את השניצל בפרורי הלחם והשומשום משני צדדיו. 6. מטגנים את השניצלים 2-3 דקות משני צדדיו.
תגובות