שניצל קריספי מהיר וקל - גולדי מטעמים
גולדי רחל זגורי
לכמות 1.5 ק"ג פילה או חזה עוף
בצלוחית 3 ביצים טרופות במזלג.
1 כף חרדל
1-2 כפות קטשופ
מלח, 1/2 כפית פלפל שחור,
1 כפית מרק עוף,1 כף פפריקה
לערבב היטב.
לטבול בתוך הרוטב את החזה עוף החתוך והשטוף.
אם ישנה אפשרות להשאיר את השניצלים במתבל לפחות 1/2 שעה.
לטבול כל שניצל בקערה שהוכנה : פירורי לחם מסוג פאנקו+ פירורי לחם זהובים+ 3 כפות קמח רגיל+ 3/4 כוס שומשום.
ומייד לטגן בשמן עמוק.
*********
Comments