מתכון:
1/2 חבילה שעועית סנפרוסט שטופה ומסוננת.
2 חבילות פטריות
עגבניות שרי
2 חבילות ערמונים מקולפים.
מלח, פלפל, מיץ לימון.
את השעועית מכניסים לסיר עם 2 כפות שמן זית, מפזרים מעט מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה.
פורסים עגבניות שרי לחצאים ומניחים מעל השעועית.
לבשל עם מכסה סגור ללא מים, על אש נמוכה עד לריכוך קל.
במחבת חם מעבירים את הפטריות החתוכות
, ידוע הפטריות יש בהם המון נוזלים. לכן יש לאדות עד שאין מים במחבת.
מוסיפים כף שמן ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הערמונים וממשיכים להשחימם.
להכין קערה , להניח את השעועית עם העגבניות השרי, ואת הערמונים עם הפטריות.
לערבב בעדינות. להוסיף מעט מלח, פלפל ומיץ לימון.
ומעל לפזר שומשום קלוי.
טעים במיוחד.
תגובות