שפצלך- נוקדילי -נטיפי בצק -בצקיות מטובלות למרק כשרים לפסח מקמח כוסמת וחומוס צמחוני ללא גלוטן:
לטחון 250 ג״ר כוסמת ירוקה לקמח(אפשר לקנות טחון),
לטחון 100 ג״ר חומוס לקמח(אפשר לקנות טחון),
להקציף ידנית בקערה 2 ביצים וחצי כוס מים,
להוסיף את קמח הכוסמת פחות 2 כפות כפית מלח הימלייה שליש כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית זעתר יבש טחון שליש כפית אורגנו יבש טחון,
לערבב להוסיף את 100 ג״ר קמח חומוס לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעה,
לעבד לבצק על קרש חיתוך עם 2 כפות קמח הכוסמת לחלק ל4 חלקים,
להרתיח סיר מים עם כפית מלח הימלייה להניח מעל פומפייה גסה,
לקחת את הבצק לגרד לבצקיות מעל המים הרותחים(בארבעה סבבים),
להרתיח 3 דקות להוציא עם מסננת ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? עיקבו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
Comments