top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

שרבה - פסטה ברוטב חריף מהמטבח הטריפולטאי - נועם זיגדון


שרבה - פסטה ברוטב חריף

מהמטבח הטריפולטאי


1 חבילת פסטה 500 גרם 2- תפוחי אדמה חתוכים ל-8 1-2 פלפל ירוק חריף חתוך 3 כפות גדושות רסק 1 בצל קצוץ 5 שיני שום קצוצות ¼ צרור כוזברה 1 כף פפריקה מתוקה ¼ כפית פלפל שחור ½ כף אבקת מרק ½ כף מלח ¼ כוס שמן 8-10 כוסות מים


לטגן את הבצל עם השמן עד לשקיפות להוסיף את הפלפל והשום ולטגן כדקה להוסיף את הפפריקה לחמם מעט ולהוסיף מיד כוס מים להוסיף את הרסק ולבשל כ- 5 דקות להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה להוסיף את תפוחי האדמה והכוזברה הקצוצה ולבשל כרבע שעה עד להתרככות לתבל בפלפל שחור מלח ואבקת מרק להביא לרתיחה

לשפוך את הפסטה ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות להוסיף מים במידת הצורך


באהבה נועם זיגדון









3 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page