top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

תבשיל אפונה, תרד ותפוחי אדמה - אביגיל מייזליק

עודכן: 13 בינו׳ 2023


תבשיל אפונה, תרד ותפוחי אדמה


שילוב של טעמים, צבעים וריחות הופך את התבשיל הזה לפינוק אמיתי!

דרגת קושי: קלה זמן בישול: 30 ד’ 5-6 מנות


3 כפות שמן זית

בצל גדול, קצוץ

2 שיני שום, כתושות

כוס וחצי עגבניות שרי, חתוכות לרבעים (200 גר’)

כוס תרד קפוא (100 גר’)

כף רסק עגבניות

4-5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

4 כוסות אפונה קפואה (500 גר’)

מלח ופלפל

כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית כורכום


בסיר רחב או מחבת עמוקה מזהיבים את הבצל והשום בשמן הזית. מערבבים מידי פעם ומטגנים עשר ד’. מוסיפים את עגבניות השרי, התרד והרסק ומערבבים. מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה, מוסיפים 2 כוסות מים ואת התבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים 25-30 ד’, עד שתפוחי האדמה רכים. מגישים מעל אורז לבן או מלא.


********

המלצה:

סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇









1,812 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page