תבשיל בשר בקר וירקות שורש - צופית בן יוסף
קילו בקר מס' 5 חתוך לקוביות
חבילת גזרים צבעוניים.
ראש שום.
3 גבעולי סלרי קצוצים גס עם העלים.
כמה גבעולי שמיר
צרור כוסברה
פלפל חריף אחד גדול.
כף מלח
חצי כף כורכום
כף פפריקה מתוקה
רבע כף פפריקה חריפה.
חצי כף תבלין צלי.
6 כוסות מים
לטגן את הבשר כדי שיצטמצם להוסיף מים ושום לבשל שעה
לאחר שעה להוסיף את הגזרים הסלרי ...
ואת התבלינים לבשל 4 שעות מתוכם שעה בתנור מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף.
*********
Comments