top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תצופית בן-יוסף

תבשיל בשר בקר וירקות שורש - צופית בן יוסף

תבשיל בשר בקר וירקות שורש - צופית בן יוסף


קילו בקר מס' 5 חתוך לקוביות

חבילת גזרים צבעוניים.

ראש שום.

3 גבעולי סלרי קצוצים גס עם העלים.

כמה גבעולי שמיר

צרור כוסברה

פלפל חריף אחד גדול.

כף מלח

חצי כף כורכום

כף פפריקה מתוקה

רבע כף פפריקה חריפה.

חצי כף תבלין צלי.

6 כוסות מים


לטגן את הבשר כדי שיצטמצם להוסיף מים ושום לבשל שעה

לאחר שעה להוסיף את הגזרים הסלרי ...

ואת התבלינים לבשל 4 שעות מתוכם שעה בתנור מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף.


*********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page