תבשיל חגיגי מוח ברוטב פיקנטי עשיר וטעים - גולדי מטעמים
סיר דג וסיר המוח הם המלכים!
מתכון
גולדי מטעמים
2 חבילות מוח
1/2 שעה בקערת מים קרים להשרות.
לאחר מכן להכשיר במלח עבה כ1/2 שעה.
לשטוף היטב.
לנקות את הקרום שעוטף את המוח בעדינות ולפרוס כל חתיכה, לא דק מידי.
לבשל במים ו1/4 כוס חומץ ו1/2 כפית כורכום כ10 דקות- לא יותר.
לסנן מהמים החמים ולשפוך לקערת מים עם קרח, על מנת להפסיק את בישולוֹ להשאיר כ- 10 ד' לסנן.
הכנת הטקלייה( הרוטב):
סיר שטוח.
לטגן- להבה נמוכה שלא יישרף,
שמן כ3/4 כוס.
1 פלפל אדום גדול לרצועות.
ראש שיני שום לקלף.
פלפל יבש חצוי
סודניות לפי אהבת החריף,
לאחר שהכל טוגן( לא לשרוף), להוסיף כף כמון, כף פפריקה מתוקה, מלח, פלפל לבן, לערבב.
להוסיף כ2 כוסות מים.
כשהמים רתחו להוסיף את המוח בצורה מסודרת מעל הפלפלים, ולבשל כ20 דקות, בלהבה בינונית, להוסיף מעל חופן יפה של כוסברה ולבשל עוד 10 ד',
בתיאבון
אם חסר מים בבישול, להוסיף באמצע הבישול חצי כוס מים,
צריך שיישאר מעט רוטב להגשה.
*********
מוצר מומלץ 💥
מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Kommentare